Dansk Deutsch

FACILITETER
 

I hovedbygningen er der indrettet 4 nye familierum
Vi har trådløst netværk på campingpladsen, fælleskøkken, vaskerum, bad og tørretumbler rum, samt 2 store toilet- og badeafdelinger, reception og butik for køb af dagligvarer.
vaskerum.jpg
faciliteter_5.jpg
campingplads-2016-204.JPG
campingplads-2016-213.JPG

 

I hovedbygningen er der indrettet 4 nye familierum, puslerum, handicapbad og -toilet. Vi har trådløst netværk på campingpladsen, fælleskøkken, vaskerum, bad og tørretumbler rum, samt 2 store toilet- og  badeafdelinger, reception og butik for køb af dagligvarer.

Campingpladsen er en velanlagt plads med skyggefulde og solrige områder. Her er alle nummererede pladser med el-tilslutning. Vi har udlagt et bilfrit område specielt egnet vandrerfolket og cyklister med telt. Et nyt udendørs køkken med koldt og varmt vand, og gas.

En moderne og centralt placeret service bygning. Gode handicap faciliteter, tv stue med borde og stole, internet adgang fra stationær pc og flot akvarium. Vores overdækkede grill- og terrasseområde er populært, hvor der er overdækket fiskerensebord, samt røgovn og bålplads.

Camping på Bornholm - Balkastrand Familie Camping - CVR 27551122 - Klynevej 6, 3730 Nexø - Telefon 24893773 - info@balkastrand-familiecamping.dk

Bornholm info