Når sommeren nærmer sig, og det bliver tid til at finde ud af hvad der skal opleves i ferien, så er det oplagt at overveje muligheden for at leje et sommerhus. Danmark byder på et utal af fine ferieområder, så hvor skal turen gå hen? I denne artikel vil vi se nærmere på 3 gode sommerhusområder i Danmark, hvor du kan være sikker på gode ferieoplevelser.

Toppen af Danmark – På ferie i Skagen

Hvorfor ikke rejse en tur til det nordligste Danmark. Skagen har altid været en yndet feriedestination for danskere. Eksempelvis er byen berømt for den såkaldte Hellerup-uge, hvor kendisser fra hele landet tager til Skagen og gør sig bemærket i fine sportsvogne og på restauranter og hoteller rundt omkring i byen.

Det er blevet særligt populært at leje sommerhuse i Skagen og opleve det helt unikke Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Det er en ganske speciel oplevelse at se bølgerne slå sammen på Danmarks nordligste punkt.

Oplev Nordsjællandsk sommer i Tisvildeleje

Ved den nordsjællandske kyst ligger et godt sommerhusområde i Tisvildeleje. Byen har både en hyggelig strand og en fin lille by. Byen ligger ikke mere end ca. halvanden times kørsel fra København, så der er også mulighed for en afstikker til hovedstaden, hvis man tager ophold i Tisvildeleje. Man kan også fortsætte langs kysten til andre gode feriebyer som Gilleleje og Smidstrup Strand.

Du kan altid søge på nettet efter danske sommerhuse i populære ferieområder, og så vil du helt sikker kunne finde muligheder i hele landet – ikke mindst Tisvildeleje og andre sjællandske byer.

Rejs til solskindsøen Bornholm og hold ferie i Nexø

Vi skal naturligvis og nævne Bornholm her, hvor du med garanti ikke vil komme til at kede dig. Øen rummer mange spændende naturoplevelser og kultur, som du kan tage med som bonus, mens du nyder sommerhuslivet. Oplev eksempelvis de 4 historiske rundkirker ud af Danmarks i alt 7 rundkirker.

Derudover kan du besøge Hammershus borgruin, der historisk dannede rammen om Leonora Christinas fangeholdelse. Et andet berømt turistmål på Bornholm er Ekkodalen, hvor du kan høre imponerende ekko ved at råbe ind mod klippevæggen.Jo, der er skam masser af gode sommerhusområder at opleve i Danmark, og med disse tre har vi kun berørt toppen af isbjerget. Rundt i hele landet findes en lang række hyggelige og spændende sommerhusområder, hvor du kan opleve det bedste fra det danske ferieland. Det er bare med at komme afsted.