Er det første gang man skal afsted på en campingtur med familien, står man ofte uden noget udstyr. Campingudstyr er en meget essentiel del af en campingtur, og hvis man ikke har fået det rigtige med eller har glemt noget udstyr, kan turen ende med slet ikke at blive en succes. Jo længere tid man skal afsted, jo mere vigtig er udstyret og kvaliteten af det. Ligeledes bør man overveje, hvor lang tid udstyret skal holde. Er campingudstyret en engangsting, kan man godt nøjes med at købe et mest essentielle og produkter til en lavere pris. Forventer man at tage af sted på flere ture, bør man helt sikkert få fat på noget campingudstyr, af en vis kvalitet.

Teltet, dit hjem under campingturen

Et ordenligt telt er absolut det vigtigste på en campingtur. Man bør tænke over, at det telt man vælger, også bliver ens hjem i hele den periode man er afsted. Sørg for at undersøge grundigt om der er plads til hele familien i teltet, og om der er plads til alt ens baggage. Typisk er det en god ide, at vælge et telt der er beregnet til flere end det faktisk antal der skal bo i teltet. På den måde, sikrer man sig, at der er ekstra plads til bagage. Udover det, bør man vælge et telt der ikke er særligt svært at slå op og pakke sammen ned igen. Det er altid en krig at sætte et telt op før, især hvis man ikke er en rutineret campist. Her kommet et Pop up telt ind i billedet, som er et rigtigt godt alternativ til den nyere campist. Teltet foldes blot ud ud, og slår op af sig selv efterfølgende.

Find noget ordenligt at sidde på

Når man er campingtur er man ofte mere fysisk aktiv end derhjemme. Man står op det meste af dagen, og har gang i mange fysiske aktiviteter. På første og anden dagen lægger man måske ikke mærke til det. Men over tid, vil man mærke trætheden i hele kroppen og her er det vigtigt at have noget at sidde på. Vi anbefaler en klassisk festivalstol, som også kan bruges ved et bord til at spise ved. Alternativt, kan man vælge en liggestol ved siden af, til at nyde vejret og solen.

Sådan får man en god nats søvn på campingturen

Som førnævnt, bliver man godt træt i kroppen af at være ude i naturen og bo på en campingplads 24/7. Udover en stol at sidde på, bør man også sikre sig at man sover behageligt om natten og at ens krop får den nødvendige restitution. Det er ikke en god ide at sparre penge her, og blot vælge et liggeunderlag at ligge på om natten. Vælg i stedet for, en luftmadras der har en god tykkelse. Finder man en fornuftig luftmadras, vil man helt sikkert kunne mærke det på sin søvn, og man får også en følelse af at man sover i en rigtig seng. Især på en ugelang campingtur.