Er du glad for at lytte til lydbøger, eller vil du gerne i gang med at prøve det, kan det være, at campingferien er den helt ideelle mulighed for det.

Det er meget nemt at komme i gang med at lytte til lydbøger, da du bare kan gøre det via din mobil, så længe du har en app, der tillader dig det. En af de mest udbredte apps på dette område i Danmark er Mofibo.

Vælg en god udbyder

Streaming af lydbøger er heldigvis meget enkelt, hvis du har en god udbyder, eller med andre ord, en god app.

Der er mange apps på markedet for lydbøger efterhånden. Derfor kan det være godt at tage dig din tid og finde ud af, hvilken tjeneste der passer bedst til dine behov.

Ofte kan du se, hvor stort et udvalg af bøger, den enkelte tjeneste har, inden du opretter dig med et abonnement. Det kan du tit på deres hjemmeside, så du kan finde ud af, om de har nogle bøger på lager, du er interesseret i at høre. Det er altid godt lige at gøre dette, inden du vælger udbyder.

Hent ned på forhånd eller stream online

Med en god CBB mobildækning, eller hvor du nu har dit mobilabonnement, har du jo altid mulighed for at lytte til bøgerne via din mobildata. Men hvis du ikke har lyst til at spilde alt din data på at streame lydbøger, kan du med fordel hente bøgerne ned til offline brug, inden du tager på ferie.

Ved at hente bøgerne ned på forhånd skal du ikke bruge noget data på at lytte, og så kan du ellers bare høre bøgerne i fred og ro, uden at du skal tænke på alle de GB data, du bruger på at streame dem.

Del abonnementet med øvrige familiemedlemmer

Når du opretter et abonnement hos en tjeneste som Mofibo, kan du også vælge at oprette et familieabonnement. På den måde kan I være flere om at dele det samme abonnement, uden at I skal købe hver jeres.Der er jo ingen grund til at have et abonnement hver i husstanden, når I kan deles om et fælles abonnement og dermed slippe med en lavere pris. Det er værd at tjekke ud. Det er ikke alle tjenester, der tilbyder dette, men en tjeneste som Mofibo gør, så der kan du ihf. kigge nærmere på det.