Har du svært ved at få pengene til at række til en campingtur? Heldigvis er der råd for det. Med et lån får du det økonomiske råderum, der skal til, før du kan forkæle dine børn og din familie med en campingferie på skønne Balka Strand Familiecamping på smukke Bornholm.

Spar penge sammen til ferien

Hvis du går og drømmer om en dejlig ferie hos Balka Strand, så er det en god idé at begynde at spare op i god tid. Hvis du fornemmer, at du ikke kan nå at spare nok op i tide, så er det netop, at du kan benytte dig af et lån.

Sådan låner du nemt og hurtigt penge

Lån penge nemt, hurtigt og sikkert. Hvis du står i en situation, hvor du ikke har pengene på lommen til en ferie, så er der heldigvis løsninger, som alligevel kan gøre, at du sammen med din familie eller venner kan tage på en velfortjent ferie til den skønne, bornholmske, campingplads Balka Strand Familiecamping. 

Om Pengeland

Pengeland er en platform, der samler lånetilbud fra flere banker. Det vil sige, at når du forespørger et lån hos Pengeland, så sendes forespørgslen til forskellige banker. På den måde vil du modtage uforpligtende lånetilbud, som du i ro og mag kan gennemgå, for at finde den rette løsning for dig.

Hos Pengeland fokuserer de på at betjene dig hurtigt og effektivt, således, at du kan komme ud af din pågældende situation hurtigst muligt, med hjælp fra Pengeland.

Sådan fungerer et lån hos Pengeland

Hvis vi tager udgangspunkt i, at du skal låne penge til ferien via Pengeland, så gælder følgende informationer. 

Hos Pengeland kan du låne mellem 25.000 kroner og 500.000 kroner. Vi tager i dette tilfælde udgangspunkt i et lån på 25.000 kroner, med en låneperiode på 12 måneder, altså et år.

Først og fremmest er der en debitorrente på syv procent. Hertil kommer ÅOP på 9,37% i dette tilfælde. Jo højere et lån du tager, jo lavere bliver ÅOP. Dertil kommer en etableret omkostning på 250 kr. Dermed er der samlede kreditomkostninger for 17.144 kroner.

Samlet set skal du altså smide 42.144 kroner for dit lån på 25.000 kr.

Månedligt skal du således betale 3.512 kroner, da lånet, som tidligere nævnt, i dette tilfælde strækker sig over 12 måneder.Der findes altså løsninger, når det kommer til sommerferie-problematikken. Det faktum om ikke at have råd til en dejlig campingferie er noget der kan tynge familien – og hvem vil gå glip af en ferie i naturskønne omgivelser på Bornholm? Læs mere om forbrugslån og se hvad det kan blive til af ferie.