Rejsesenge - 3 anbefalinger til campingferien

Er familien blevet velsignet med et nyt, lille medlem? Og overvejer I stadig dén der campingferie til sommer? Så kunne det være en god idé at investere i en god rejseseng (også kaldet weekendseng).

En rejseseng er nemlig en praktisk løsning for dig, der gerne vil kunne rejse ud og opleve verdenen – selv om du har babyer og/eller små børn.

Markedet for rejsesenge er dog stort. Derfor er det ikke så sært, hvis du føler dig lidt overvældet over udvalget. I denne guide finder du dog heldigvis den hjælp, som du har brug for. Her har vi nemlig samlet vores bud på de 3 bedste rejsesenge på det danske marked.

Med de bare 3 anbefalinger har vi virkelig skåret ind til benet. Ønsker du en grundigere gennemgang af markedet, kan vi i stedet anbefale en guide fra Sengeguruen.dk, der giver deres bud på de 17 bedste rejsesenge og weekendsenge.

1. Babybjörn Light weekendseng

Denne rejseseng vandt en test blandt Mødregruppen i magasinet Vores Børn tilbage i oktober 2015. De gav den således 6 ud af 6 stjerner. Ydermere får sengen 5 ud af 5 stjerner fra brugerne på Coop.dk. Her er der således tale om en meget populær weekendseng, som du trygt vil kunne lade dit barn bruge.

Weekendsengen passer til børn fra 0 til 3 år. Og uanset alder er sikkerheden her helt på plads. Weekendsengen har nemlig den såkaldte Oeko-Tex 100 certificering, som er et udtryk for, at sengen er fri for sundhedsskadelige stoffer. Ydermere er den fri for skarpe kanter, ligesom den står solidt plantet på jorden.

Med til sengen følger der en tyk og lækker specialsyet madras. Ligeledes får du en taske med i købet, så du nemt kan folde sengen sammen og pakke den med på campingferien.

Babybjörn weekendsengen forhandles blandt andet af Coop.

2. Hauck rejseseng (Dream N Play)

Den anden anbefaling på vores liste er Haucks Dream N Play rejseseng.

Præcist som tilfældet var med Babybjörn weekendsengen, så elsker forbrugerne også Haucks seng. Således får den flotte 4,4 ud af 5 stjerner af forbrugerne fra Coop.

Denne rejseseng passer til børn der vejer fra 0 til 15 kg. Når den er foldet sammen, fylder den meget lidt, hvorfor den er et oplagt stykke udstyr til campingferien. Og det bliver bare nemmere af, at den er ganske let at folde ud og sammen – ligesom der medfølger en taske, som den kan pakkes ned i.

Også denne rejseseng forhandles af Coop.

3. 4moms Breeze rejseseng

Sidste anbefaling på vores liste er 4moms Breeze rejsengen. Her får du en vaskeægte 4 i 1 løsning – sengen kan nemlig både bruges som kravlegård, vugge, pusleplads og weekendseng.

Med i købet får du hele to madrasser – nemlig både én til vuggen og én til rejsesengen… Ligeledes følger der en rejsetaske med, så du har alt det du skal bruge til campingferien.

4moms Breeze rejsesengen er produceret i 78% polyuretan og 22% polyester. Den har en vægt på 16 kg og har følgende mål:

  • Slået ud: 79 x 83 x 117 cm
  • Foldet sammen: 30 x 35 x 85 cm

Du kan finde 4moms Breeze rejsensengen hos eksempelvis 10-4 byggecenter.